Alex Guarnaschelli tyckte inte om god vän Bobby Flay i första hand: "Det var nog bara jalusi"

Hakad domare och Food Network stjärna Alex Guarnaschelli har en bekännelse att göra.

Innan hon började på nätverket brukade chefen på New York Citys smörrestaurang titta på sin framtida vän och mentor Bobby Flay ‘hela tiden’, men hon var inte precis en fan.

I ett utdrag av hennes Q & A från People's specialutgåva, The Stars of Food Network , på kiosk nu, Guarnaschelli avslöjar vad som avstod henne om tv-stjärnan – plus det bästa råd han någonsin gav henne eftersom de har blivit livslånga vänner.

Vem tittade du på innan du blev en Food Network-stjärna?

Jag brukade titta på Bobby Flay eftersom han var hela tiden. Och jag var, ‘Jag gillar inte den där killen. Den där killen tycker att han är så cool med sin grill och spatel. ‘Jag kunde inte ha varit mer fel. Han är en av mina närmaste vänner nu. Jag insåg att det bara var bara svartsjuka. Han är fantastisk!

Jag brukade också titta på Ina Garten. Kom ihåg målaren Bob Ross, den ‘fluffiga lilla molnen’ killen med hypnotisk röst? Jag tror att Ina är Bob Ross av mat. Jag ville ha sin grillad kyckling, jag ville välja de tulpanerna och göra kakorna med vanilj extrakt i dem. Jag skulle bara låtsas att jag var inne i hennes liv och i hennes kök.

 

Var du nervös på uppsättningen?

Jag bestämde mig för att kameran inte var där. Om du är sant i det sammanhanget känner du bara att det är ett privilegium och det är super kul. Jag började med vissa dagstimer som Alex's Day Off,   vilken Bobby producerade. Han stod på uppsättningen med sina speglade solglasögon som en eldpustad drake.
Jag var livrädd!

Bobby visade dig inte repen?

Han gjorde genom att säga att det inte finns några rep. Bara laga mat. Han sa också några mycket enkla, värdefulla saker för mig. Han sa till mig, ‘Se till att du gillar vad du har på dig och se till att du är bekväm.’ Jag vet att det låter som en dum sak, men det är verkligen viktigt, och det var något jag fick lära mig. Om din tröja drar på dig eller om du känner dig rolig i dina byxor eller dina skor är obekväma, påverkar det verkligen din prestanda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *