Ellen Pompeos handväska stulen från henne medan hon semester i Italien: "Jag skyller på Rosé"

Ellen Pompeos italienska semester slog lite av en bump i vägen på fredagen när en tjuva hängde hennes handväska från henne i Florens.

Grey's Anatomy Star, 48, delade nyheten om hennes rån på Instagram och skrev: ‘Min handväska stulits från rätt under min näsa !!’

‘Jag skyller rosé !!’ Pompeo skämt.


Ellen Pompeo
John Shearer / Getty

Lyckligtvis blev Pompeos väska återhämtad – en bra sak för både stjärnan och tjuven, som Pompeo var redo att slåss mot honom eller henne.

‘Grazia som någonsin stal det för att släppa den på gatan precis i takt’, skrev Pompeo. ‘Jag spårade min telefon och jagade dig … hade jag fångat dig … det skulle inte ha slutat bra för dig … Jag är snäll men får inte glömma mitt arv … NAPOLITANO …. hai furtuno yoo hai destine 👊🏼🇮🇹😘. ‘

‘Jag hoppas också att du ler eftersom e Sarai catturato perche sei i macchina 📷📷🎞’ Pompeo tillade och förklarade att tjuven hade fångats av säkerhetskameror och skulle fångas.

Skådespelerskan tog också tid att tacka Florens polis, som var på bilden som hon delade, och personalen på Ristorante & Wine Bar dei Frescobaldi, där hon var servering vid tiden.

‘Grazia en polizia Di Firenzia squadro volanti y resterante Frescobaldi,’ skrev Pompeo på italienska, senare retar att hennes användning av språket kanske inte varit exakt. ‘Vänligen förlåta min hemska italienska.’

Pompeo reser mellan säsonger av Grey's. Det välrenommerade ABC-medicinska dramatret kommer tillbaka för sin 15: e säsong i höst.

Hon har varit med föreställningen sedan början, med huvudrollen som titelfiguren Meredith Gray, och förhandlade nyligen för hennes 20 miljoner dollar lön, vilket gjorde henne till de högst betalda kvinnorna på tv.

‘Jag var väldigt trött och jag visste att [Shonda Rhimes] gick bort, så det var ett ögonblick för mig att säga,’ Om jag ska stanna är jag borta från mina barn mycket, det måste verkligen vara värt ett tag. Jag måste bryta ett glasloft för att det är värt det för mig att stanna, ‘berättade Pompeo tidigare för hennes förhandlingar.

‘Jag hade [Shondas] stöd och jag hade modet att göra det och jag var också helt villig att gå,’ fortsatte hon. ‘Jag var redo för att den inte skulle gå, det är det viktigaste. Det kanske inte går, du måste vara okej med det. ‘

När det gäller hennes resa till Italien, skulle hon få mer problem, kunde Pompeo alltid ringa på Greys costar   Giacomo Gianniotti.

Skådespelaren, som spelar Dr. Andrew DeLuca på showen, kommenterade hennes Instagram, erbjuder sitt stöd (och hjälp med hennes italienare, om hon behöver det).

‘C'mon Ellen! Du slog inte din pojke för en italiensk översättning? ‘Skämtade han. ‘Haha, jag kommer att vara där i juli och jag kommer att vara ute efter din pojke, han står inte en chans. Glad att du är säker! ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *