HGTV Designer Brian Patrick Flynn Sluter Knuten på ett Isberg i Antarktis Bröllop

De flesta par skulle vara nöjda med en isskulptur vid sitt bröllop. Men för designer Brian Patrick Flynn skulle bara ett isberg göra.

Den Atlanta-baserade interiörguru bakom HGTV Dream Home och HGTV Urban Oasis bundet knutet med sin pojkvän 12 år, kostymedesigner Hollis Smith, på en iskallig outcropping i Antarktis.

Paret hade planerat den extrema semestern i två år som en tidig firande av Flynns 40-årsdag, men dekoratören berättar för folket: ‘Det var inte förrän bara 8 månader före den egentliga ombordstigningen att jag frågade honom om han skulle vara uppe bucking idén om ett traditionellt bröllop, och istället se om vårt utflyktsföretag, Swoop Antarktis , skulle underlätta att få en besättningsmedlem från polar specialister officiellt för oss någonstans på kontinenten. ‘


Rustik vitfotografi, artighet Brian Patrick Flynn

Smith kom överens, och paret gick ut på sitt polära äventyr, en hinklista för Florida-födda Flynn, som älskar kalla klimat. (Han har också ett hem i Reykjavik, Island.)


Rustik vitfotografi, artighet Brian Patrick Flynn

Männen valde att hålla sina planer hemliga från sina nära och kära, för som med någon resa till södra kontinenten var det en chans att det skulle bli avbrutet i sista minuten på grund av dåligt väder eller grovt hav.

‘Jag ville inte ha några förväntningar om vi aldrig kom dit’, säger Flynn. ‘Resebyråerna är mycket transparenta att det alltid finns en chans att om villkoren inte är perfekta, kanske du inte kan lämna Punta Arenas, Chile, för Antarktis alls. Om det är för mycket risk kommer inget fartyg eller flygplan att ta chansen. ‘


Rustik vitfotografi, artighet Brian Patrick Flynn

Lyckligtvis kunde de göra resan och valde att flyga in i stället för att göra två och en halv dagars resa till sjöss genom den förrädiska Drake's Passage. Och efter kajakpaddling bland humpback valar och leopardtätningar, och mötte de lokala pingvinerna, dömde Flynn och Smith sina formalwear trots det kalla och bytte löften på ett isberg nära sitt skepp. Expeditionsledaren offiserades.

Deras vänner och familj får chansen att skämta paret på deras ett års jubileum i december.

‘Vi hyrde en av de bästa bröllopsplanerarna och blommande experter i landet för att göra vår mottagning, som kommer att vara hemma hos oss i Atlanta med ett isigt blått, jet svart och ultravitt färgschema tillsammans med gigantiska 8 fotfoton från vår Antarktis uppleva allt som bakgrund, ‘Flynn gushes. ‘Det är som att ta med en del av den 7: e kontinenten hemma!’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *