ära-10-produkt-hoyle-9

Huawei överstiger 200 miljoner smartphone-sändningar, inställning av företagsrekord

ära-10-produkt-hoyle-9

Huawei har rekord för sig själv genom att skicka mer än 200 miljoner smartphones år 2018, sa företaget i ett uttalande söndag.

Den kinesiska telefonsvararen sa att siffrorna till stor del drivits av framgången med produkter som P20 , Honor 10 och Mate 20- serien.

Huaweis smarta telefonöverföringar har ökat från 3 miljoner enheter 2010, tillade det. Förra året sa det att det sålde 153 miljoner enheter. Företaget övertog Apple under andra kvartalet 2018 för att bli världens näst största telefonleverantör , enligt forskare Canalys .

‘På den globala smarttelefonmarknaden har Huawei gått från att bli avskedad som en statistisk’ annan ‘för att rangordna bland de 3 bästa spelarna i världen, säger Huawei i sitt uttalande.

Trots sina framgångar i år har Huawei fortfarande mött några utmaningar, särskilt med den amerikanska regeringen . I februari uppmanade amerikanska underrättelsetjänstemän amerikaner att inte köpa Huawei-produkter av rädsla för att de brukar spionera sig för den kinesiska regeringen. I januari drog AT & T ut en affär för att sälja Huawei Mate 10 Pro , och Verizon har enligt uppgift följt efter .

Huawei är fortfarande populärt på platser som Kina och Europa . Mer än 500 miljoner människor i över 170 länder använder Huawei-telefoner, enligt företaget.

I augusti höjde företaget sin prognos för leverans för 2018 från 180 miljoner till 200 miljoner och sa att den syftar till att bli världens största telefonleverantör i slutet av 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *