Jennifer Lopez värdar Kim Kardashian och hennes familj för Taco Fiesta – se deras outfits!

Jennifer Lopez hade på onsdag en stjärngods taco party, värd Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian och Kris Jenner på Bel-Air herrgården hon delar med pojkvän Alex Rodriguez.

Den 48-åriga ‘Let's Get Loud’ sångaren sätter ihop en full spridning av taco fyllningar och toppings för evenemanget – inklusive ris, majs, queso, guacamole och ett varierat urval av salsor.

Foton och videoklipp från festen delades på sociala medier av Keeping Up med Kardashians krew, som alla tycktes ha en blast på vad Kim kallade ‘Taco Wednesday at JLo och Alex's house.’

De såg också ut glam. Kim, 37, hade en skuren svart topp, svarta dragsko och en ljus varm rosa päls – hennes platina blonda löv sliten stift rak. Lopez, under tiden, sparkled i en sequin långärmad jumpsuit, som hon accessorized med diamantringar, en silver klocka och svarta klackar.

‘Vem skulle annars vara värd för en Taco Wednesday i denna outfit?’ Kim gushed i en video när hon pansade upp från JLo's skor för att visa upp sin glittrande outfit.

Taco Wednesdays på JLOs #kimksrdashian

Ett inlägg som delas av Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) på

Taco Wednesday på JLOs 🌮 #kimkardashian

Ett inlägg som delas av Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) på

När Kimmy kommer måste vi alltid ta en egen … 👯♀️🎄🌮💋

Ett inlägg som delas av Jennifer Lopez (@ jlo) den

Jenner, 62, följde sin dotter ledning med ett uttalande rock, den här gången en Gucci-tryck brun päls. Hon parade jackan med svarta byxor och knähöga stövlar. Hon var alla leenden som hon poserade bredvid Lopez mor Guadalupe Rodríguez, som lade en svart färg i hennes svarta byxor med en lila mönstrad blus.

Kourtney, 38, bar hennes hår dras tillbaka för att visa upp sin grå, texturerad outfit.


Kourtney Kardashian / Instagram

Taco Wednesday på JLOs #kimkardashian

Ett inlägg som delas av Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) på

Alla samlades för en gruppvideo, som Kim delade med sina Instagram Stories och Snapchat-konton.

‘Det är en video’, berättade mamma till två alla som poserade för ett foto – JLo förklarade då: ‘Varför händer det alltid med mig?’ Som gruppen reagerade med förvirring.

Tidigare i veckan firade JLo och A-Rod jul tillsammans i Miami med sina familjer.

Lopez delade ett foto av sig själv på jul som poserar med familjen och håller sig fast på sin 9-årige dotter Emme på jul. A-Rod, som bär pyjamas tillsammans med resten av klanen – inklusive Lopezs mamma och syster Lynda – knuffade bredvid sin flickvän med Emmes tvillingbror Max inblandad.


Jennifer Lopez, Alex Rodriguez och deras familj på jul
Jennifer Lopez / Instagram

‘Hoppas att alla hade en fredlig jul full av glädje och skratt, omgiven av alla dina nära och kära … skicka alla massor av kärlek och goda önskningar för denna semestersäsong !!!! MERRY CHRISTMAS, ‘skrev Lopez, som medföräldrar sina tvillingar med ex-man Marc Anthony.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *