Motorola-one-white-pdphero-na

Motorola One är en $ 399, "ren" Android-telefon för bästa köp

Motorola-one-white-pdphero-na

Värda mellanklass Android-telefoner är få och långt ifrån, men Motorola One syftar till att bevisa sin mettle för $ 399. Först tillkännagav i augusti för Europa, Asien och Latinamerika, kommer Motorola One att göra sin amerikanska debut med Best Buy den 11 november. Förbeställningar startar 9 november på BestBuy.com . (Telefonens 299 euro pris konverteras ungefär till 270 och 485 US $.)

Motorola One är så namngiven för Android One-programvarubutiken som driver showen. Android One, som började livet som en version av Googles operativsystem för lågdrivna telefoner, representerar nu operativsystemet som ligger så nära ‘ren’ Android som du hittar på en telefon som inte är Pixel 3 . Motorola's One behåller företagets varumärkeshud och vissa Motorola-only-programvaror, men är fri från tredje parts förinstallerade appar. Nokia 8 Sirocco är ett annat exempel på en telefon som körs på Android One.

En olåst telefon som körs på GSM-teknik kan du använda Motorola One med AT & T och T-Mobile- nätverk, liksom deras förbetalda armar som Cricket Wireless och Metro (tidigare Metro PCS). Verizon och Sprint- nät använder en annan teknik, kallad CDMA, som inte är kompatibel med GSM-telefoner.

År 2004 byggde Motorola framgång på baksidan av Razr , en tunn flip-telefon som blev enormt populär runt om i världen. Nu är varumärket, som ägs av Lenovo , mest känt för sina utmärkta budget smartphones, som Moto G6 , och telefoner med moduler som fäster magnetiskt på baksidan. Motorolas Moto Z3 blev den första telefonen som lovade (eventuell) 5G- kapacitet, genom en magnetisk bilaga, som kommer att vara kompatibel med Verins framtida 5G-nätverk.

Motorola One specs

Skärmstorlek, upplösning 5,9-tums LCD-skärm; 1,520×720 pixlar
Pixel densitet 287ppi
Mått (tum) 5,9×2,8×0,31 in
Mått (millimeter) 150x72x8 mm
Vikt (gram, gram) 0,36 oz; 162 g
Mobil mjukvara Android 8.1 Oreo; uppdaterade garantier
Kamera 13-megapixel och 2-megapixel
Framåtvänd kamera 8 megapixlar
Videoinspelning 4K
processor Qualcomm Snapdragon 625 (2GHx-okta-kärna)
Lagring 64GB
Bagge 4GB
Utökningsbar lagring Upp till 256 GB
Batteri 3000 mAh
Fingeravtryckssensor Bakstycket
Connector USB-C
Hörlursuttag Ja
Specialfunktioner Stöd för turboladdning
Pris utanför kontrakt (USD) $ 399
Pris (GBP) 299 euro pris konverteras till 270 pund
Pris (AUD) 299 euro prissätter sig till AU $ 485

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *