dr-Mario

Nintendo kommer med en ny Dr. Mario-spel till din telefon i sommar

dr-Mario

Nintendo hade några bra nyheter och dåliga nyheter på torsdag för iOS och Android spelare. De dåliga nyheterna, som inte är så illa, är det nya Mario Kart-mobilspelet försenas till sommaren . Den goda nyheten är att Nintendo tar med sig Dr. Mario till din telefon i ett nytt spel som heter Dr. Mario World.

Action pusselspelet är utformat speciellt för iPhones och Android-enheter. Om du inte är bekant med Dr. Mario, har den en Tetris-stil fallblockslayout där du manövrerar olika färgade kapslar för att döda virus.

Det första Dr. Mario-spelet släpptes 1990 för NES, med nya versioner och uppföljningar som släpptes för Super NES, Nintendo 64, Wii U, Game Boy och Nintendo 3DS .

Dr. Mario World är kodad av Nintendo, Line och NHN Entertainment och kommer att vara tillgänglig tidigt i sommar. Spelet kommer att vara gratis med köp i app på iOS och Android. Det kommer att gå med i Dragalia Lost , Super Mario Run , Fire Emblem Heroes och Animal Crossing: Pocket Camp i Nintendos växande stabila mobilappar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *