mysmartprice-pixel-stand-pixel-3

Pixel 3 och Pixel 3 XL: Rumored specs, features, läckor, pris, 9 oktober release datum

Imorgon är den stora dagen – och att säga att katten är ute av väskan skulle vara en underdrift. Under helgen, med några dagar att gå före Googles okt 9-evenemang i New York City , publicerade Engadget en fullständig unboxing-video som visar vad som verkar vara den verkliga affären: Den kommande Pixel 3 XL, i all sin läckta ära.

Vi förväntar oss att få det officiella meddelandet i morgon. Men den brådskande översvämningen av läckor – som så många läckor som vi börjar undra om de var avsiktliga – har redan bildat en anmärkningsvärt levande bild av vad vi kan förvänta oss. Förutom att lägga till några nya detaljer på vår bild av Pixel 3 XL – en 6,3-tums skärm, 128 GB lagringsutrymme och en hel del 2 030-pris – bekräftar Engadget-videoen mycket av vad vi tidigare sett.

Och vi hade redan sett en hel del tidigare – inklusive en fullfjädrad multimediapresentation publicerad av ryska bloggare tidigare i år och en prototyp Pixel 3 XL som finns på baksidan av en Lyft några veckor tillbaka. Förra veckan erkände Google den massiva rykten kvarn med en serie teaserillustrationer .

Om även hälften av rykten är sant, kommer Google att vara hårt pressat för att uttrycka stor överraskning vid telefonens officiella introduktion. Men det kan finnas andra möjligheter. Den senaste versionen av dess Android-operativsystem , som kallas Android Pie , har övertygande nya funktioner – till exempel multiplayer AR och förbättringar till sin redan överlägsna röstassistent – som sannolikt kommer att integreras i Pixel 3. (Apple har visat sig sitt eget multiplayer AR vid iPhone XS-lanseringen och tog Siri en välbehövlig makeover med iOS 12. ) Och Pixel 3 och Pixel 3 XL kan skilja sig mer från varandra än tidigare år – främst beroende på iPhone-liknande hakad design som Google ryktas ha gett den större modellen.

Återigen har företaget inte formellt meddelat Pixel 3-telefonerna, så det mesta av vad vi tycker är att vi vet är baserad på volymeriga rykten. Men eftersom Pixel 2 och Pixel 2 XL och är bland de bästa telefonerna på marknaden idag på grund av deras utmärkta kameror, snygg prestanda och tät Android integration, är många intresserade av vad Google kommer att erbjuda den här gången.

Vi har samlat stora buzz på Google Pixel 3 och Pixel 3 XL nedan och fortsätter att uppdatera det här utrymmet regelbundet med nyheter och rykten.

Redaktörens anteckning, 8 oktober: Detta inlägg publicerades ursprungligen den 10 juni och kommer fortsättningsvis att uppdateras med nyheter och rykten om Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Ryktet: Google introducerar Pixel 3 och Pixel 3 XL den 9 oktober

Enligt Bloomberg planerar Google att avtäcka nya Pixel-telefoner i New York den 9 oktober . Den allmänna tidsramen följer prejudikat: Företaget introducerade Pixel 2 och Pixel 2 XL den 4 oktober 2017 och den ursprungliga Pixel-telefonen exakt ett år tidigare den 4 oktober 2016 .

Ryktet: Ny kamerafunktion

Enligt läckan från Front Page Techs Jon Prosser, via Twitter, kommer Pixel 3 att innehålla en kamerafunktion som heter ‘Top Shot’ som tar bilder av personer i exakt rätt ögonblick.

Ryktet: Nya UI-tricks

En påstådd Google marknadsföring video först postat av MySmartPrice och inbäddad nedan visar flera nya funktioner som kan komma till Pixel 3 . Videon visar bekanta pixelnavigationselement – svep ner för meddelanden och klämma sidorna för att starta Google Assistant – och nya, som att trycka långsamt på strömknappen för att ta en skärmdump. Och det finns andra nya knep: någon använder Pixels kamera för att känna igen och utarbeta ett e-postmeddelande från ett visitkort. En annan instans visar att telefonen känner igen ett restaurangnamn i ett e-postmeddelande och erbjuder möjlighet att boka.

Ryktet: Google avslöjar den nya laddaren för Pixel Stand

Utöver de nya telefonerna sägs att Google har utvecklat en ny trådlös laddare som kallas ‘Pixel Stand’, enligt MySmartPrice . En påstådd bild visar en vit docka med en orange botten och en liten ‘G’ -logo som är uppenbarligen ansluten till en USB-C-kabel. MySmartPrice säger att stativet kommer att göra din pixel till en smart skärm med tillgång till genvägar för musikapp, Google Assistant och meddelanden.

mysmartprice-pixel-stand-pixel-3

Det noteras att XDA Developers fann bevis i en Android Pie beta-version som pekar på stöd för trådlös laddning. Och om den nya Pixel slutar med en glasbak – det är ett annat rykte – det skulle vara mer gynnsamt för trådlös laddning. Google har gjort trådlösa laddningstelefoner före (som Google Nexus 6 och Nexus 5 ), men slutade 2015 med lanseringen av Nexus 5X och Nexus 6P .

Ryktet: Pixel 3 XL tar en hack, Pixel 3 gör det inte

Traditionellt har Pixel och Pixel XL varit nästan identiska – med undantag för storleksskillnaden. Det kan förändras denna gång.

Google är ryktat för att ha skänkt Pixel 3 XL med en iPhoneliknande hak för att rymma ett uppdaterat kamerasystem. De första läckta bilderna gav oss vår första titt på den större modellen, varefter en anonym Reddit-användare levererade påstådda bilder av den mindre Pixel 3, via 9to5Google . Och nu har vi en bild av vad leker Evan Blass säger är båda handenheterna, sida vid sida.

Bilderna överensstämmer med tidigare läckor , visar en Pixel 3 XL som har en skärmdisplay – och inte bara några hak, men en stor, djup hak – och en Pixel 3 med en mer traditionell layout. Vi vet att Android Pie stöder telefoner med skåror , så, i princip, kontrollerar det här.

Rykten: Pixel Bud-liknande öronproppar ingår

De ryska bloggarna hade förmodligen händerna på Pixel 3 XL från en ukrainsk svartmarknadshandlare . Och de unboxing-videoklipp de publicerade visade ett par öronproppar med en köttrik Pixel Buds- design. Om paketet är äkta, skulle det vara nytt; Pixel 2 kom inte med några hörlurar .

Bilden av hörlurarna hade också felstavade ‘@ googel.com’ e-postadress på etiketten, vilket är en liten skiss. Vår email skickades när vi försökte maila den adressen, så kom ihåg allt detta kan vara en smart falsk.

Separat, en telegramanvändare @LuchkovCH ‘läckte också’ foton av Pixel 3 XL och släppte en YouTube-video här. I det går de genom menyn Inställningar, startprogram och körriktmärken. Det är en titt på den (notched) fronten, känd bakåt och vad som ser ut som en enda USB-C laddningsport.

Bekräftat: Det blir inte den första Android Pie-enheten

Motverka spekulationer om att Google skulle presentera sitt senaste operativsystem på Pixel 3, företaget släppt Android Pie till den befintliga generationen av Pixel telefoner på augusti 6. Pixel 3 är dock troligt, att vara den första telefon som kör Pie direkt ur lådan , om det betyder något på något sätt.

Android Pie fokuserar mestadels på förbättringar bakom kulisserna som är utformade för att göra Android-telefoner arbeta snabbare samtidigt som batterilivslängden sparar, men det böjer också vägen för Pixel XLs hak .

Ryktet: Pixel 3 XL kommer att ha framåtriktade högtalare

Enligt ett nyligen fallet läckage från Gizmo China har Pixel 3 XL två kameror mot framsidan. De läckta bilderna visar också att högtalaren kommer att ligga på den främre undersidan och fingeravtrycksläsaren kommer att vara placerad på baksidan under kameran.

Ryktet: Två framåtvända kameror och en ny bildskärm för Pixel 3 XL

Förutom hakpunktet förklarade Bloomberg att Pixel 3 XL kommer att ha en kant-till-kant-skärm och två framåtvända kameror . Den mindre Pixel 3 kommer dock inte att ha någon av dessa saker.

Den tyska nyhetssiten WinFuture , som har en ganska pålitlig rekord med tekniska rykten, rapporterade också att Google kommer att samarbeta med den taiwanesiska tillverkaren Foxconn (samma företag som gör iPhones) för att bygga ‘ny skärmvara’.

Ryktet: En premium Pixel kommer att slåss 2018 iPhones

Tech blog Droid Life rapporterade att Google har tre nya Pixel-telefoner i ledningen för 2018. Denna trio kan innehålla en mystisk avancerad version – kanske avsedd att konkurrera med $ 1000 iPhone XS – förutom standard- och XL-modellerna. Som en påminnelse börjar 64GB Pixel 2 på $ 649 och Pixel 2 XL börjar på $ 849 (£ 799 eller AU $ 1,399).

Det noteras, att den vanliga tipster Evan Blass tweeted att, enligt en ‘pålitlig källa’, kommer Google att leverera en Pixel 3 och Pixel 3 XL – liksom nästa generations Pixel Buds och en Pixel-märkes klocka . Om han har rätt, är vi tillbaka för att titta på två telefoner, inte tre. Pixel 3 XL kan behöva ta på $ 1,099 iPhone XS Max på egen hand.

Rykten: Google har en billigare pixel

Google säger att utveckla en billig ‘mellanspel’ -pixel för tillväxtmarknader som kan debutera i sommar, enligt Economic Times . Det är inte klart om Google skulle ta med denna budgetmodell till USA. timingen synkroniseras inte med Pixels vanliga oktober debut. Men beroende på priset kan en sådan telefon göra en intressant folie till Apples nya $ 749 iPhone XR .

Andra ryktet Pixel 3 och Pixel 3 XL specifikationer

  • Octacore Qualcomm CPU (kanske Snapdragon 845)
  • Adreno 630 GPU
  • 2,960×1,440 pixel upplösning
  • Trådad version av Google Pixel Buds som ansluts via USB-C
  • Bekräftat: Stöd för Android Pie
  • 4 GB RAM
  • 2,915mAh batteri som stöder trådlös laddning
  • Flera färger inklusive svart, vit och den nya rosa ‘sand’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *