Yoga, akupunktur och '20 piller en dag ': Allt Giada De Laurentiis känner sig som bäst

Giada De Laurentiis handlar om självvård.

Den 47-åriga Food Network-stjärnan döljade på de dagliga ritualerna och rutinerna som gör att hon känner sig bäst när han deltar i The Cuts kolumn ‘Hur får jag det gjort’.

De Laurentiis, som delar sin 10-åriga dotter, Jade, med ex Todd Thompson, börjar sin dag genom att vakna klockan 5:30.

‘Om Jade är med mig, brukar jag väcka henne, för hon måste göra sig redo för skolan’, säger hon. ‘Då gör jag mig en kopp kaffe. Jag sträcker och om möjligt lyssnar jag på tre minuter av en öppen spis på Calm app. Jag har en yoga matta i mitt sovrum och med block placeras så att jag kan lägga en under mina axlar och en under mitt huvud för att öppna upp axlarna. På grund av vad jag gör för att bo, är jag knuffad över mycket, lagar mat eller skriver. ‘


Ilya S. Savenok / Getty

Att upprätthålla en känsla av lugn under hela sitt upptagna liv är uppenbarligen en prioritet för kocken. ‘Att äta frukost för min dotter är egentligen en ritual som jag tycker om. Jag gör pannkakor, säger hon The Cut. (Hämta hennes barnvänliga mandelmjölks- och gelépannkaka smörgås recept här.) ‘Jag gillar att laga mat och så länge jag inte pratar framför en kamera eller måste förklara för någon vad jag gör, sorterar jag av zen ut. Det är min andra form av meditation på morgonen. ‘

Förutom hennes sträckor försöker De Laurentiis att komma till en yogaklass fem gånger i veckan. Hon planerar också en akupunkturutnämning en gång i veckan och besöker sin läkare för vitaminskott för att bekämpa hennes frekventa sinusinfektioner.

‘Om jag tänker på det, är min fritid allt upptagen av underhåll för mig själv,’ säger hon. ‘Jag tror att folk glömmer hur mycket kvinnor, när vi blir äldre, måste fortsätta.’

När det gäller vitaminer, tar De Laurentiis en blandning av 20 olika tillägg baserat på vad hennes akupunktör tycker att hon behöver – och ja, hon vet att det låter intensivt.

‘De enda vanliga sakerna jag tar är vitamin D, ett probiotiskt, en prebiotisk och biotin. Allt annat kommer att vara att bryta ut. Det är som en baggie av – jag hatar att säga det här – 20 piller per dag. Det är mycket, ‘erkänner hon. ‘Jag måste berätta för henne,’ Du kan inte ge mig mer än 20 piller per dag. Jag kan inte ta dem. ‘ Jag tar tio på morgonen och tio på kvällen. ‘

Kockbokförfattaren har tidigare öppnat för PEOPLE om hur hon gör sitt livsarbete som en ensamstående mamma.

‘Vad har hjälpt mig att lyckas är ok med att jag vet att jag inte kan göra allt. Jag har ett underbart team av människor runt mig som hjälper mig varje dag, ‘sa hon tidigare i år. ‘Att komma med min ex-man hjälper verkligen också. Vi stöder varandra och i sin tur stöder Jade. ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *