Zendaya avslöjar det är svårt att vara en turist medan hon är känd som hon utforskar Venedig med Tom Holland

Att vara turist i ett främmande land blir mycket tuffare när du också är en filmstjärna, enligt Zendaya.

Sångaren och skådespelerskan tar på platserna i Venedig, Italien, med sin Spiderman: Far from Home- co-stjärnor Tom Holland och Jacob Batalon. Men linjen för gelato är inte hennes största resa vägen.

‘Pröva att vara turist men också sköna tjänar ansiktet som jag vet att jag fotograferas lmao’, tweeted hon på torsdagen.

RELATERADE: Celeb Vacations: Michael Phelps Smooches sin fru framför Eiffeltornet, David Beckham besöker Kinas muren och mer!

Trioen verkar dock vara juggling av uppgifterna ganska bra. Holland, som återigen spelar upp som Spiderman för filmen i teatrarna i juli 2019, delade ett foto av dem som ‘betjänar 3 utseende’ på baksidan av en båt medan de kryssar stadens kända kanaler.

Visa det här inlägget på Instagram

Serverar 3 ser i Venedig idag! #spidermanfarfromhome

Ett inlägg som delas av ✌️ (@ tomholland2013) den


Zendaya Instagram Stories

Zendaya skrev också en snap på hennes Instagram Stories of Holland och Batalon poserar i en pittoresk och färgstark gränd. ‘Med dessa två idag …’ skrev hon.

  Batalon, som repriserar sin roll som Peter Parkers vän Ned, delade en goofierversion av deras marina utflykt. ‘På våra lediga dagar’, skrev han ett foto av sig själv och Holland med sina tungor ut och Zendaya sportade en genomsnittlig rån.

Visa det här inlägget på Instagram

På våra dagar utanför # Venezia #farfromhome

Ett inlägg som delas av Jacob Batalon (@lifeisaloha) den

Zendaya och Hollands förhållande har varit föremål för mycket spekulation. I mars upptäcktes de runt Los Angeles och besökte en serietidning tillsammans och sågs skratta tillsammans medan de satt bredvid varandra vid Akademieutmärkelserna samma månad.

I juli 2017 berättade källor till paret var paret ett föremål.

‘De började se varandra när de filmade Spider-Man ‘, sade källan vid den tiden. ‘De har varit mycket noga med att hålla den privat och ut ur det allmänna ögat.’

Stjärnorna har aldrig bekräftat ett romantiskt förhållande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *